JERUSALEM DEN HAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jerusalem Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 22:14 Weer goed gegeten prima
15 jun 2024 om 21:26 Goed gegeten, prima in orde
15 jun 2024 om 2:50 Was niet zoals ik van hun gewend ben koude spul bij warme spul alle sap van het eten lag door de tas heen en het eten zelf was niet zoals ik gewend ben denk door drukte
12 jun 2024 om 21:13 Lekker en goed warm eten
11 jun 2024 om 20:37 Eerste keer kapsalon eeten voor mijn engelse vrienden. We vonden het allemaal heel lekker
10 jun 2024 om 7:04 Goed eten en werd snel bezorgd
7 jun 2024 om 19:50 De lamsschotel was erg lekker, goed gekruid.
5 jun 2024 om 20:51 Prima gegeten, was erg lekker. Goede shoarma.
31 mei 2024 om 22:37 Had een mixed schotel en alles zat door elkaar in die bak. Was geen schotel meer maar mixed oorlog geworden buiten dat de shoarma zwart geblakerd was en niet meer te eten was. Alles in 1 keer weg kunnen gooien en maar tostie's staan maken.
30 mei 2024 om 20:47 Het eten kwam rommelig aan, de bakjes waren open en het lekte. Ik miste 2 van de 4 beloofde pitabroodjes. De smaak was oke te noemen maar door de rommelige bedoeling hoe het binnen kwam vind ik het geen aanrader.
28 mei 2024 om 12:42 Lekkere shoarma en goede klantenservice!
27 mei 2024 om 23:11 Top tot een volgende keer zeker weten